Wie zijn wij?

Praktijk voor Mondhygiëne R. Schoorl bestaat uit een team van vakbekwame mondhygiënisten onder leiding van Reinie Schoorl. Ons doel is om samen met u te bepalen hoe u de perfecte mondgezondheid kunt realiseren. Hierbij nemen wij de tijd voor u en zullen er alles aan doen om u op uw gemak te stellen.

Reinie is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM). Dit is een beroepsorganisatie en staat borg voor professionele preventieve mondzorg. Zij behartigen niet alleen de belangen van de mondhygiënisten maar ook die van u!

Reinie staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten (KRM). Het KRM stelt hoge eisen aan de Mondhygiënist. Wij investeren daarom in kwaliteit door het volgen van seminars, bij-/nascholing en het voeren van intercollegiaal overleg. Zo blijft onze kennis op peil en zij wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied

 

Een mondhygiënist heeft een HBO-opleiding mondzorgkunde of mondhygiëne afgerond. Het beroep is geregeld in de Wet op Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.(BIG)