Inschrijven en afspraak – Praktijk voor Mondhygiëne Reinie Schoorl – Hoorn
Header afbeelding

Wie zijn wij?

Welkom bij Praktijk voor Mondhygiëne Reinie Schoorl.

Onze praktijk is vrijgevestigd maar onder één dak met tandheelkundig centrum van Dedem. Hier kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, preventie, implantologie, orthodontie en gebitsprotheses. Hierdoor werken vele specialisten op het gebied van mondzorg nauw met elkaar samen hetgeen de kwaliteit van onze mondzorg ten goede komt. U bent van harte welkom!

Inschrijven en afspraak

Inschrijven kan via het onderstaande formulier. Wij werken op afspraak. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of stuur een email.

Het is uw verantwoordelijkheid om een afspraak goed te noteren en deze op te volgen. Om te voorkomen dat een afspraak wordt vergeten, sturen wij van iedere afspraak een herinnering per e-mail. Wij vragen u om afspraken alleen af te zeggen als het echt niet anders kan. Afspraken kunnen uitsluitend op werkdagen, tot maximaal 24 uur van te voren, geannuleerd worden per telefoon.

Bij het niet nakomen van de afspraak brengen wij kosten in rekening, declaratiecode is C90: “Niet nagekomen afspraak. Deze kosten vallen niet onder de dekking van uw zorgverzekering en moet u dus zelf betalen. Dat is vervelend. Maar wij brengen deze kosten bij u in rekening omdat er een team klaar staat, die in die tijd geen zorg kan verlenen. Dit is kostbare tijd die wij graag aan iemand anders hadden willen besteden.

Het niet ontvangen hebben van een herinneringsmail is geen geldige reden voor een niet-nagekomen afspraak. U blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van een gemaakte afspraak.

U kunt geen afspraken verzetten of annuleren via de mail.

Stap 1 van 6
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 6
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 6
Verzekeringsgegevens

Verzekering begindatum

Stap 4 van 6
Overig

Stap 5 van 6
Opmerkingen

Stap 6 van 6
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Verzekeringsgegevens

Zorgverzekeraar
Naam zorgverzekeraar
Polisnummer
Verzekering begindatum
--

Overig

Laatste bezoek tandarts
Tandheelkundige wensen

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Inschrijving verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord